Tip van de maand


De Wadden

25-07-2021

Tussen Den Helder in Nederland en Esbjerg in Denemarken ligt een belangrijk natuurgebied dat absoluut uniek is in de wereld, de Waddenzee! Deze wereld wordt geregeerd door eb en vloed en beschermd door maar liefst vijftig eilanden. Om deze unieke natuur van dichtbij te ervaren is het zeker de moeite waard om een keer te gaan wadlopen, oftewel: wandelen over de bodem van de Waddenzee. Maar wat is wadlopen precies, wat heb je ervoor nodig en hoe doe je dit veilig.


Waar zijn we welkom

1-06-2020 Marcel / reistip

Waar kan de Nederlandse toerist deze zomer op vakantie? Het lijkt erop dat de meeste landen in Europa hun grenzen voor de Europese toeristen gedeeltelijk of helemaal gaan openen. Al is er nog veel onduidelijk en zal alles anders zijn dan we gewend waren, toch kunnen vele ondernemers en vakantiegangers niet wachten tot ze weer kunnen.


Kerstmarkt

1-12-2019 Marcel / reistip

December

Een uitstekende keuze blijft uiteraard de kerstmarkt in Valkenburg. Deze nostalgische kerstmarkt wordt gehouden in de Gemeentegrot, onderaan de bekende Cauberg en is onderhand is één van de meest bezochte kerstmarkt van Europa.

Door een bezoek te brengen aan de avontuurlijke, ondergrondse gangen, waan je je als vanzelf in een magische wereld vol lichtjes, muziek en verrassingen. Je vindt hier prachtige kerstkramen en decoraties en kunt hier naar hartenlust de geweldigste cadeaus vinden.


Vliegtickets

Oktober

10-10-2019 Marcel / reistip

Januari is de maand om een vakantie te boeken. Maar niet iedereen heeft een groot budget tot zijn beschikking. En de prijzen van vliegtickets rijzen vaak de pan uit. Ik heb een paar tips voor je verzameld waar je je voordeel mee kan doen.

 

Juiste moment boeken

Je kan honderden euro’s besparen door op het goede moment te boeken. 6 tot 8 weken voor je vertrek zijn je vliegtickets gemiddeld het goedkoopst.


Reisverzekeringen

Augustus

03-08-2019 / Marcel / reistip

Reisverzekering

Een reisverzekering  is essentieel. Maak nooit een  reis zonder een reisverzekering af te sluiten. Je weet immers nooit wat er kan gebeuren. Op zulke momenten is het fijn om terug te kunnen vallen op een goede reisverzekering. Maar welke reisverzekering moet je kiezen en waarom? Welke dekking heb je nodig?


Auto huren in het buitenland

Juni

22-06-2018 / Marcel / reistip

Huurauto verzekeren in het buitenland.

Een auto huren in het buitenland zorg dan dat je goed verzekerd bent. In het buitenland heb je niets aan je eigen autoverzekering als je een auto huurt, wees dus goed voorbereid en laat je niet verassen.

Als je in het buitenland een auto gaat huren is het verstandig om je van tevoren te verdiepen in het afsluiten van een goede autoverzekering. Zo kom je niet voor nare verrassingen te staan, zoals een erg laag verzekerd schadebedrag of een te hoog eigen risico. En misschien wil je wel extra verzekeringen zoals hulp bij auto pech of diefstal. Het is daarom raadzaam je goed voor te bereiden en nare verassingen te voorkomen die veel geld kosten.

Als het kan is het slim om de autohuur vanuit Nederland te regelen, dan is het eenvoudiger om te checken of je goed verzekerd bent.

Beste website voor goedkope vliegtickets

Mei

20-05-2019/ Marcel / reistip

Wat is de beste website voor het boeken van een goedkoop vliegticket? Wij raden je aan te boeken via een vergelijkingssite, in plaats van de officiële website van een vliegmaatschappij. Zo krijg je veel meer opties aangeboden en heb je de grootste keuze uit tickets en de grootste kans op een goedkope prijs. Cheaptickets.nl. is een betrouwbaar en goede vergelijkingssite , de klantenservice is uitstekend en vaak krijg je ook nog eens een kortingscode voor je volgende boeking.

Trends 2019

Januari

22-01-2019/ Marcel / reistips

2019 is begonnen en bied weer nieuwe kansen op prachtige reizen en geweldige avonturen. Reizen word steeds toegankelijker en gemakkelijker waarbij de individuele wensen van de reizigers en nieuwe trends steeds meer de nadruk lijken te krijgen.

Last minute stedentrip

November

19-09-2018/ Marcel / reistip

Wij hebben 5 stedentrips op een rij gezet die je prima last minute kunt regelen voor niet al te veel geld!

Deze steden zijn goed bereikbaar omdat er veel budgetmaatschappijen op vliegen en er is ook voldoende accommodatie te vinden.