Baja Bikes


Baja Bikes is sinds 2005 actief in Nederland als fietstour bedrijf en bied leuke en verassende fietstours aan in zowel Nederland als in het buitenland. ​Op dit moment bieden zij fietstours aan in meer dan 100 steden. Denk aan Barcelona, Londen, Madrid, Rome, Parijs, maar ook aan New York, Sydney, Bogota, Buenos Aires, Singapore en ga zo maar door!

 

Kies je voor een bustour of misschien wel een wandeltour? Alletwee erg leuk natuurlijk, maar je beleeft het toch anders of ziet niet zoveel als wanneer je de fiets als vervoersmiddel kiest! Je bent op deze manier lekker in beweging en tegelijkertijd milieuvriendelijk bezig. Je kunt steden ontdekken door een fietstour onder begeleiding van een gids te boeken, maar misschien wil je liever zelfstandig op pad. Dat kan natuurlijk ook!

Hoe leuk is het om door een Nederlander die​ ​bijvoorbeeld al​ v​ijf jaar in​ ​Berlijn​ ​woont rond geleid te worden? De historische achtergronden komen gelijk een stuk duidelijker over, de parallel met Nederland is sneller getrokken en je voelt je sneller thuis in een wereldstad als​ ​Berlijn​​. Een feest der herkenning.​ ​Binnenkort op stedentrip? Verzeker jezelf van een fantastische excursie met Baja Bikes! Kijk op​ ​www.bajabikes.eu/nl/​ ​voor meer informatie.

 

Marcel Ruizendaal