Fotocadeau


Trend voor aan de wand

Veel mensen krijgen aan het begin van het jaar de kriebels om de inrichting van hun huis volledig om te gooien. Tafels en stoelen krijgen een andere plek en die saaie wand is ook klaar voor een flinke verandering. Er zijn veel manieren om een wand mooier te maken waarmee je een unieke sfeer creëert in je woning. Het is belangrijk om goed na te denken welke wanddecoratie bij jouw interieur past.

In een eerdere blog hadden wij al aandacht voor trends aan de wand en de vele mogelijkheden die er zijn om je wand een stuk aantrekkelijker te maken. Foto cadeau heeft hierin veel te bieden van unieke wereldkaarten op canvas die ieder een eigen uitstraling hebben tot een persoonlijke fotocollages die je zelf helemaal kunt samenstellen met je eigen foto’s. Wij hebben al een jaar een wereldkaart in zwart wit uitvoering in de gang hangen en zijn daar erg blij mee.

 

Persoonlijkheid staat voorop

Breng je wand tot leven met een persoonlijke wanddecoratie door gebruik te maken van je eigen foto’s. De nieuwste producten van fotocadeua zoals de hexagon en de wandcirkels zijn hierbij erg populair. Met een foto op hexagon kun je naar eigen inzicht de mooiste collages maken voor aan de muur. Een hexagon is een zeshoekige vorm en met deze vorm kun je op een bijzondere manier een prachtige fotomuur samenstellen met al jouw favoriete herinneringen op verschillende hexagons. Je kunt je hexagon collage altijd nog uitbreiden met meerdere foto’s die perfect aansluiten bij jou hexagon collage.

Wij hebben zelf gekozen voor de wandcirkels van fotocadeau, door de ronde vormen vallen de foto’s aan de wand extra op. Bij ons hangen ze in de keuken en als ik naar de foto’s kijk zit ik weer helemaal in de beleving van de vakantie “heerlijk toch”?

Waar je ook voor kiest: persoonlijkheid staat ook in 2020 centraal. Ga daar op een creatieve manier mee om en je hebt een hele bijzondere toevoeging aan een ruimte.

 

Materiaal keuze

De materiaal keuze is ook niet geheel onbelangrijk. Canvas en hout hebben allebei een natuurlijke uitstraling. Hout is wat stoerder en canvas geeft een levendige sfeer aan je foto. Details, kleuren en scherpe contrasten komen uitstekend tot zijn recht op aluminium en plexiglas. Waar je ook voor kiest: persoonlijkheid staat ook in 2020 centraal. Ga daar op een creatieve manier mee om en je hebt een hele bijzondere toevoeging aan een ruimte.

 

Marcel Ruizendaal                                                                                                                                                                     Marcel   Ruizendaal