Tips voor het maken van jou roadtrip


HOE BEREID JE JE VOOR OP EEN ROAD TRIP?
Ultieme vrijheid en iedere ochtend wakker worden met het gevoel dat alles mogelijk is; dat is waarom wij zo gek zijn ben road trips.De afgelopen jaren hebben wij meerdere road trips gemaakt in verschillende landenen.Een aantal daarvan staan op deze site.

Inlezen
Het is aan te raden van tevoren wat reisgidsen te lezen, zodat je wat meer weet over het land waar je heen gaat. Zo kun je niet alleen beter beslissen welke plaatsen je wilt zien, maar leer je ook meer over de cultuur en de regels die gelden betreffende land. Als je met de auto op reis gaat, is het in ieder geval essentieel om de lokale verkeersregels te kennen.

Noodpakket
Sommige spullen zijn belangrijk om achter de hand te hebben als je op reis bent. Het kan altijd zijn dat je ergens strandt en er geen winkels of andere voorzieningen in de buurt zijn. Leg voor dit soort situaties een ´noodpakket` aan, waarin je bijvoorbeeld een deken, een EHBO- setje en een zaklamp stopt. Neem ook altijd een ruime voorraad eten en drinken mee.

Entertainment
Bij een road trip draait het niet alleen om de bestemming, maar ook, misschien wel vooral, om de weg er naartoe. Onderweg zie je de prachtigste dingen, waardoor de autoritten een genot op zich zijn. Toch is een beetje extra vermaak af en toe welkom. Naast goede muziek die de stemming erin houdt, kan het leuk zijn om eens een luisterboek op te zetten. Bovendien zijn er altijd nog de ouderwetse autospelletjes. Je hebt er geen materiaal voor nodig, maar ze zijn heel vermakelijk. Iemand zin in een potje ´ik zie, ik zie.. wat jij niet ziet`?