Top 5 Overnachten 2019

1 Home Exchange

2 Air BNB

3 Yha the rocks in Sydney

4 Camper free with Vroom Vroom

5 New Siam Bangkok

New Siam guesthouse Khoa San road Bankok


New Siam 1, 2, 3, en New Siam river zijn guesthouse in en rond de bekende Khoa San road van Bangkok en allemaal prima hotels om Bangkok te bezoeken.De Khao San Road in Bangkok is onder iedere reiziger zowel bekend als berucht. Deze knotsgekke straat temidden van de backpackerswijk Banglamphu is een mengelmoes van elke nationaliteit op aarde. De diversiteit is overweldigend en alles, maar dan ook alles is hier te koop.Ja Alles!

YHA the rocks in Sydney


Yha the rock bevindt zich midden in de oude haven 'The rocks' en heeft een dakterras met uitzicht op het opera house en de Sydney harbour bridge. Alles is nieuw en efficiënt ingericht.het gebouw zelf staat op de ruïnes van oude huizen. Die zijn helemaal blootgelegd voor publiek en toont de geschiedenis van eerste 

 huizen in Sydney

Air BNB


 VOEL JE OVERAL THUIS

Kijk hoe Airbnb verhuurders overal ter wereld een gevoel van thuishoren creëren unieke accommodaties bij lokale verhuurders in 190+ landen.

Home exchance


 

 

Waar wil je heen?

Zoek 65.000+ woningen in 150 landen.

*Reis overal heen

*Leef 'lokaal'

*Verblijf gratis

Witte zandstranden, heldere hemel, blauwe zee en groene bomen…met je favoriete drankje in je hand. Is het een idee om er eens helemaal uit te gaan naar een tropisch paradijs?
HomeExchange kan deze dromen dichterbij brengen met duizenden ruilaanbiedingen op exotische locaties over de hele wereld.

Vroom vroom


Goedkoop of bijna gratis een auto huren in Australie? 

 

De bedrijven helpen auto's en campers van het ene verhuurbedrijf naar het andere te brengen.Dat is waarom de prijzen zo goedkoop zijn voor éénrichtingsverhuur.

Top 5 Steden 2019

1 Sydney

2 New York

3 Amsterdam

4 Toronto

5 Paris

Sydney


Sydney met zijn prachtige haven, de verleidelijke levensstijl buitenshuis en het fantastisch natuurschoon, maakt het een van de mooiste steden op aarde.Vaar in een kajak onder de Sydney Harbour Bridge door. Zwaai naar het Opera House als je met de veerboot door de haven naar Manly gaat. Leer surfen in Bondi Beach of ga zwemmen in het kalme water van Coogee. Ontspan je op een van de vele terrasjes in de doodlopende straatjes van The Rocks.Of bezoek Paddington met zijn markt en boetiekjes, cafés en pubs. Behalve de wereldberoemde haven en de meer dan 70 schitterende stranden biedt Sydney culinair ook meer dan genoeg en kun je ook genieten van de vele festivals.Sydney de nummer 1 in onze lijst.

New York


New York "the City that never sleeps", is een belevenis voor jong en oud. De stad die iedereen kent van de vele films en tv-series. Een stad die 24/7 bruist en indrukwekkend is door de vele wolkenkrabbers, het geclaxonneer van de yellow cabs, de altijd klinkende sirenes en natuurlijk de smeltkroes van nationaliteiten. Deze stad heeft iedereen wat te bieden, voor elk wat wils, de hippe uitgaansgelegenheden, de enorme hoeveelheid clubs en restaurants, de musea, Broadway met zijn theatervoorstellingen, Central Park, Empire State Building, de avenues met alle bekende modehuizen. New York is de terechte nummer 2 in deze lijst.

Amsterdam


Amsterdam is de hoofdstad van Nederland. De stad, in het Amsterdams ook Mokum genoemd (afkomstig uit het Jiddisch) en ligt in de provincie Noord Holland, aan het IJ en de monding van de Amstel. Bezienswaardigheden zijn het Rijksmuseum, het Stedelijk museum, het Van Gogh museum en het Scheepvaart museum, het Anne Frank huis, het Concertgebouw, Muziek gebouw aan het IJ, dierentuin Artis, de Wallen en de coffeeshops.

Toronto


Toronto De bijna drie miljoen inwoners tellende stad Toronto is de grootste stad van Canada. De binnenstad van Toronto wordt gedomineerd door wolkenkrabbers waar de 553 meter hoge CN Tower fier bovenuit steekt. Toronto ligt aan het Ontariomeer dat meteen de grens met de Verenigde Staten vormt. Het relatief milde klimaat, de uitstekende voorzieningen en vele bezienswaardigheden maken van Toronto een populaire bestemming onder toeristen die Canada bezoeken.

Parijs


Parijs de stad van de liefde. Parijs heeft een groot aantal bijnamen de lichtstad of de stad van de mode. Deze namen tonen meteen de populariteit en de veelzijdigheid van de Franse hoofdstad aan.

De geschiedenis die tot enkele duizenden jaren teruggaat, de unieke Parijse cultuur, de vele musea, schitterende bezienswaardigheden en de ligging aan de Seine zorgen voor een uniek gevoel als je in Parijs rondloopt.