Nederland heeft genoeg te bieden

De eerste tip in Nederland heeft genoeg te bieden.

Nederland heeft genoeg te bieden maar wat moet je volgens de reissite The Backpackerfamily nu echt gezien en gedaan hebben in Nederland?

Elke week een nieuwe tip


Hoge Veluwe Nationaal Park

Het grootste Nationale Park van Nederland is de Hoge Veluwe en bevindt zich in de provincie Gelderland tussen Arnhem en Apeldoorn. Dit park wordt ook wel de groene schatkamer van Nederland genoemd en bestaat uit een gebied van 13800 hectare.

De Zaanse Schans

Deze week de Zaanse Schans.

De Zaanse Schans is een van de bekenste Nederlandse trekpleisters, Opgericht in 1961 om erfgoed uit de regio te beschermen en om bezoekers kennis te laten maken met het succes van deze streek in de achttiende en negentiende eeuw.

De Efteling

De Efteling

Nederland heeft in verhouding redelijk veel leuke attractieparken en toch blijft de Efteling de absolute nummer één. De Efteling is ooit begonnen als een klein familiepark dat vooral bedoeld was voor gezinnen met kinderen tot twaalf jaar. Tegenwoordig is het een gigantisch attractiepark dat jaarlijks enkele miljoenen bezoekers van alle leeftijden ontvangt. Het is qua bezoekersaantallen en oppervlakte het grootste attractiepark van de Benelux en een van de 25 meest bezochte themaparken in de wereld. Sinds enkele jaren is de Efteling alle dagen van het jaar geopend.