Vietnam


Reis door Vietnam en ontdek één van de meest gevarieerde en verbazingwekkende landen van Azië! Met als hoogtepunten Halong Bay, de Mekong Delta, Hoi An en de prachtige rijstvelden.


Transporten in Vietnam, gelukkig is er keuze genoeg. Van Bussen, treinen, vliegtuigen tot taxi's en boten, bijna al het vervoer is beschikbaar in Vietnam. Meer weten lees meer op onze blog vervoer in Vietnam

Ho Chi Minh City

Chi Minh City wordt ook wel Saigon genoemd en is Vietnam's grootste stad. De stad ligt in het uiterste zuiden van Vietnam. De naam wordt vaak afgekort als HCMC. Net als Bangkok slaapt de stad nooit. Er is altijd overal iets te doen. Sommige restaurants of winkels zijn bijvoorbeeld 24/7 open. Ho Chi Minh is voor velen het begin of einde van de reis.

Ha Long Bay 

In het noordwesten van Vietnam ligt het prachtige Ha Long Bay. In deze baai vind je ongeveer 2000 vreemd gevormde rotsen die uit de zee rijzen. Deze kalkstenen eilandjes zien er samen met de vele vissersboten die er tussendoor varen schitterend uit.

Hue

Hue is een redelijk grote stad (ongeveer 1 miljoen inwoners) en tevens een populaire toeristische bestemming in Vietnam. Het is de voormalige hoofdstad van het oude Vietnam (tussen 1802 en 1945). Hue is een prettige stad, vergeleken met de drukte van Hanoi. Het mooie historische centrum is uitgeroepen tot een UNESCO World Heritage Site.