Roadtrips Australie

Wil jij Australië op je eigen tempo verkennen en een avontuur beleven? Dan is een roadtrip met een camper, auto of op de motor zeker aan te raden.
Australië is ontzettend veelzijdig! Van ruige kustlijnen met mooie stranden, te gekke steden en prachtige regenwouden en de uitgestrekte Australische outback. De af te leggen afstanden zijn groot, maar goed te overzien dankzij de vele tussenstops en plaatsen waar je kunt verblijven. Een goede voorbereiding is belangrijk en ook de keus welk gedeelte van Australie je wil gaan verkennen met je roadtrip

De roadtrip van Cairns naar Sydney is een van de meest bereisde en bekendste roadtrips van Australië, en dat is niet voor niets. Deze roadtrip voert je langs prachtige stranden en geweldige natuur. Ook de stad Brisbane is het bezoeken meer dan waard.


Roadtrip Sydney-Perth (via Nullabor Plain) angelien op 21 februari 2011
Roadtrip van Sydney naar Perth (via de Nullabor Plain)
Na de fantastische tijd in Sydney zijn we 1 week gaan uitrusten in Pearl Beach; dit is de 2e residentie voor ‘rich and famous’ Sydney. Een gemiddeld huis kost hier minimaal 1 miljoen en aan de waterfront wordt dat nogmaals verviervoudigd.